26 d’abril de 2020 #VisibilitatLèsbica

La Visibilitat Lèsbica vol dir també lluitar per les nostres vides, contra l’heterosexualitat obligatòria, contra la violència masclista i la lesbofòbia. Voleu saber-ne més? A partir de les qüestions que moltes de vosaltres ens vau fer arribar per les xarxes socials, hem preguntat sobre diferents temes a companyes referents.

Temes que ens preocupen a nivell personal i polític, temes que serveixen per entendre des d’on construïm la nostra emancipació com a dones i com a lesbianes cis i trans, des de l’anticapitalisme i l’antiracisme. Hem tingut l’oportunitat de parlar sobre la lesbianitat com a dissidència, plantejar-nos què és el lesbofeminisme o compartir què implica això de sortir de l’armari, entre d’altres.

Totes aquestes reflexions les hem pogut recollir en una sèrie de sis vídeos publicats el 26 d’abril, dia de la Visibilitat Lèsbica, que ara volem compartir amb totes vosaltres. Agraïm la participació d’Alba Velasco, Anne Cath, Aurea Ayón, Berta Frigola, Brigitte Vasallo, Bárbara Ramajo, el Col·lectiu B.A.L.A, Cèlia Casanovas, Gracia Trujillo i Iratzu Varela.


Un dia de visibilitat són els 365 dies a l’any de lluita col·lectiva per les nostres vides, de fer-nos justícia, d’explicar-nos i de prendre la paraula.

El feminisme és la teoria, el lesbianisme és la pràctica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s