“Soc lesbiana?” FANZINE

Consulta o descarrega el PDF aquí.

Aquest és un document que fa molt de temps que corre per internet i malauradament no sabem  qui són les autores. Durant anys ha estat clau per ajudar a noies lesbianes a entendre les seves realitats i les seves vivències així com saber que no estan soles, que no els hi passa res dolent, ans el contrari. Aquest document ha estat perseguit de manera sistemàtica i esborrat de molts llocs web, però afortunadament sempre torna d’alguna manera o altre.

Creiem que és un document important que mostra la realitat material de les dones lesbianes i que posa en paraules molts sentiments que per culpa del sistema heterosexual moltes vegades se’ns anul·len i no sabem identificar. L’heterosexualitat és un règim polític que ens construeix en complementarietat i oposició, no deixant espai a plantejar-nos altres tipus de vivència.

Ens semblava important traduir-ho perquè és un document que és molt accessible i creiem que pot ser molt útil per lesbianes i per qui s’està preguntant si ho és. 

La traducció en català, així com el disseny i maquetació és del col·lectiu la  S.A.L (Suport i Autonomia Lesbofeminista)

Les imatges són del blog https://lesbianherstorian.tumblr.com/

La traducció en castellà és d’Irene Ramírez (@lesb0terrorista)

Copia, difón, distribueix lliurement, sense treure’n profit econòmic i sempre al servei del lesbofeminisme i contra el règim heterosexual.

💞

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s