Qui som

Us presentem La SAL (Suport i Autonomia Lesbofeminista). Estem aquí com a feministes i lesbianes organitzades contra el masclisme i la lesbofòbia. Des de l’autonomia i la no mixticitat, que són les formes que entenem imprescindibles per l’organització feminista.

Defensem l’autodefensa com a pràctica política i recolzem aquelles opcions que trii cada una dona per defensar-se i viure una vida digne.

Entenem el conflicte que genera el sistema patriarcal com un conflicte on la violència dels homes contra les dones és la última expressió d’un sistema d’explotació i opressió d’un grup sobre un altre.

Assenyalem l’heterosexualitat com a règim polític que construeix subjectes opressors i subjectes oprimits i que és l’engranatge que fa funcionar el capitalisme i el patriarcat a partir de les institucions de l’Estat.

Entenem la lesbianitat com una estratègia per substreure’ns de l’estat de la situació i declarar la nostra autonomia. És a dir, com un espai de possibilitats des d’on construir, com a dones unides, la nostra subjectivitat revolucionària contra l’estat capitalista i patriarcal.