Comunicats

MANIFEST DEL 26 D’ABRIL DE 2019, DIA DE LA VISIBILITAT LÈSBICA

Avui volem ocupar l’espai per poder ocupar-lo cada dia, perquè les places i carrers són de les bolleres i ho volem afirmar davant d’una institució que ens ha volgut mortes al llarg de la història. Bolleres cis i trans en reafirmem en la nostra lluita col·lectiva, que ser bollera no és una qüestió identitària, ni un complement a reivindicar en dies com avui, per determinats moviments polítics.

La nostra lluita va de moltes vides que estan posades en joc cada dia per part d’institucions com l’església,  l’estat i el sistema capitalista, tots aquests que sustenten el règim heterosexual que ens nega l’existència i ens nega la possibilitat de viure les nostres vides i la nostra sexualitat lliure i dignament.

Avui diem que som bolleres, gràcies a Déu i ho tornariem a ser sempre, per explicar-li al puritarisme feixista, que estem orgulloses d’estar obrint una escletxa incurable al seu sistema.

Ferim de mort el masclisme, quan demostrem que les dones no necessitem cap home per viure. Ferim de mort la institució familiar, quan ens carreguem el model de familia patriarcal que només ens vol reproduïnt la vida d’un nucli familiar que ens vol de mares de marits i de fills. Ferim de mort el sistema capitalista quan la nostra existència esdevé finalment una contradicció davant la mercatilització de les nostres sexualitats, cossos i oci. Ferim de mort a l’esglèsia quan existim i ens reapropiem dels seus símbols. 

Avui també volem mencionar, que com a dones i bolleres, no podem mirar cap a una altra banda quan es criminalitza el moviment feminista, que ens ha permes emancipar-nos i articular-nos. Avançarem sempre colze a colze amb totes les companyes construïnt lesbofeminisme contra les violències masclistes, i ens tindreu sempre a primera línia amb l’autodefensa i l’autonomia, per a que cap dona sigui mai més criminalitzada.

Perquè les lesbianes som la ràbia de totes les dones al punt d’explosió i avui i sempre sortim als carrers i ens visibilitzem en lluita i en resistència. Fent front a les violències -la lesbofòbia, el racisme, la transmissogínia- però també plenes d’orgull de saber-nos juntes i de generar juntes, dia a dia, escletxes al sistema heteropatriarcal. 

Les lesbianes, les bolleres, existim i resistim. 

Foc al règim heterosexual!